Web Analytics Made Easy - Statcounter

معاون محیط زیست انسانی گفت: هزار میلیارد تومان منبع مالی داریم و به صنایع کمک میکنیم تا الاینده را کاهش دهند.

به گزارش خبرنگار محیط زیست خبرگزاری برنا؛ مسعود تجریشی معاون محیط زیست انسانی سازمان محیط زیست در مراسم برنامه روز ملی هوای پاک اظهار کرد: چندسال است که برای بررسی وضعیت هوای پاک و مقایسه استان‌های مختلف سامانه وجود دارد و از میان استان ها وضعیت اراک ۴ برابر بدتر شده است همچنین وضعیت هوای اهواز تفاوتی نکرده است همچنین در کل وضعیت هوا بهتر نشده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با اشاره به قابلیت اجرایی قانون هوای پاک تاکید کرد: داشتن قانون بهتر از نداشتن آن است اما این قانون قابلیت اجرا را ندارد چراکه این قانون در شرایط عادی نوشته شده است و منابع مالی مشخص در آن دیده نشده است بنابراین ما نتوانستیم به دستاورد ها دست یابیم.

تجریشی دریاره وظیفه سازمان حفاظت از محیط زیست تشریح کرد: این سازمان موظف بوده که پایش و ارزیابی مصوبات را انجام دهد. در رابطه با ضوابط زیست محیطی به سه نکته توجه نشده که عبارتند از عدم توان مالی، فقدان توان فنی و عدم وجود مقبولیت لازم.

وی افزود: سازمان محیط زیست ارزیابی عملکرد اجرای قانون هوای پاک را انجام می‌دهد در این خصوص از دستگاه های اجرایی گزارش عملکرد گرفتیم و در سامانه مربوط به آن ثبت می شود و وظایف سازمان های مربوطه در این زمینه ارزیابی می‌شود همچنین خود سازمان ها توان ارزیابی عملکرد خود را خواهند داشت.

معاون محیط زیست انسانی سازمان حفاظت از محیط زیست با اشاره به اینکه قراردادهایی با دبیرخانه مادر دانشگاه تهران بسته شد و اظهار کرد: آن‌ها به ما گزارش می‌دهند چه فعالیت هایی در چه زمان‌هایی چه میزان آلاینده تولید می‌کند. تا ما بدانیم با چه هزینه ای توسط چه کسی این الاینده ها را از بین ببریم.

وی با اشاره به اقدامات مربوط پس از مطالعات خاطرنشان کرد: هماهنگی با وزارت کشور انجام داده و در ۲ جلسه فشرده مقرر شد این وزارتخانه وارد اجرای قانون هوای پاک شود و دستگاه های اجرایی مشخص کنند چه مقدار هزینه بر می دارد.

تجریشی با اشاره به اینکه 62 اقدام در حال انجام است که ۲۷ تا از آن مستقیما برای منابع متحرک است که شامل جمله اتوبوس‌ها، تاکسی‌ها و واگن‌های مترو می شود، ادامه داد: مقرر شده قرارگاهی در وزارت کشور ایجاد شود و تامین منابع مالی را انجام دهد.

تجریشی ادامه داد: تامین این منابع از طریق تهاتر و با کمک سازمان برنامه بودجه انجام خواهد شد هنچنین می‌توانیم این نوید را برای سال جاری برای اجرای قانون هواک و رفع نقیصه های موجود بدهیم.

وی با اشاره به منابع ثابت و اقداماتی که این سازمان انجام داد است عنوان کرد: ما سامانه جامع را طراحی کردیم. هزار میلیارد تومان منبع مالی داریم و به صنایع کمک میکنیم تا الاینذه را کاهش دهند. این امر به صنعت وابسته و رفع آلودگی ها به کمک بخش خصوصی کمک خواهد کرد.

تجریشی درباره اقدامات در داخل سازمان محیط زیست به عنوان وظیفه حاکمیتی دارد گفت: تهیه سیاهه انتشار آلودگی کلانشهرها، سناریوهای کاهش الودگی هوا را در ۲ سطح وارد کردیم، همکاری با وزارت کشور، پیگیری ارتقا سطح خودروها، تقویت پایش و نظارت بر صنایع، تسهیلات صنایع آلاینده، جلوگیری از ورود ۱۲هزار موتورسیکلت، افزودن شرکت های بازرسی که به ۷ شرکت افزایش داده شد و از انحصار درامده است.

وی تصریح کرد: بیش از ۱۲۰ مدل سازی دررابطه با الاینده، تهیه سامانه نظارت بر عملکرد اجرایی در سطح استانی و همکاری با سازمان ملی استاندارد در رابطه با سامانه معاینه فنی نیز از جمله اقدامات این سازمان بوده است.

انتهای پیام/

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: محیط زیست معاون قانون منابع مالی حفاظت از محیط زیست زیست محیطی دستگاه های اجرایی دانشگاه تهران وزارت کشور وزارتخانه بودجه صنعت بخش خصوصی استاندارد معاینه فنی منابع مالی حفاظت محیط زیستی محیط زیست هوای پاک

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۱۷۵۳۶۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

رئیس سازمان حفاظت از محیط زیست: 50 درصد تالاب هامون آبگیری شده است

به گزارش جماران؛ رئیس سازمان حفاظت از محیط زیست اعلام کرد که تاکنون ۵۰ درصد تالاب هامون آبگیری شده و این جای امیدواری است.

علی سلاجقه روز چهارشنبه در حاشیه جلسه هیات دولت درباره حقابه هیرمند به خبرنگاران اظهار داشت: با توجه به هماهنگی‌هایی که با هیات حاکمه افغانستان درباره حقابه هیرمند داشته‌ایم، حدود ۶۰ میلیون متر مکعب رهاسازی آب شده است.

وی تصریح کرد: از طرفی بارش های مناسب و سیلاب‌ها هم در منطقه به ما کمک می‌کند تا تالاب هامون شرایط بهتری یابد.

معاون رئیس جمهور و رئیس سازمان حفاظت محیط زیست اضافه کرد: با نگاهی به اطراف سازه سد کمالخان متوجه مسیرهایی برای انحراف به بیابان گودزره شدیم و امید است بتوانیم با توافق هیات حاکمه افغانستان مسدود کنیم چرا که وضعیت تالاب ها مناسب تر خواهد شد.

سلاجقه یادآورشد: مرطوب سازی دریاچه هامون یکی از موضوعات مهم است و تاکنون ۵۰ در صد تالاب هامون آبگیری شده است.

وی درباره نظارت سازمان محیط زیست برای کاهش پلاستیک ها گفت: روی موضوع کاهش پلاستیک‌های زیر ۲۵ میکرون کاملا نظارت می‌کنیم و در این زمینه با تمام روسای شرکت های اصلی جلسه برگزار شده است.

معاون رئیس جمهور و رئیس سازمان حفاظت محیط زیست درباره ژن توله یوز هم گفت: یکی از راه های تکثیر در موضوع حیات وحش استفاده از مسائل سلولی و مولکولی است که ژن توله یوز در بخش رویان ذخیره شده است.

دیگر خبرها

  • سلاجقه: از برقی کردن وسایل نقلیه در تهران حمایت می‌کنیم
  • گام ستاد اقلیم و محیط زیست برای رسیدن به الگوی کاهش آلایندگی در نیروگاه‌ها و صنایع بزرگ
  • ۲ واحد شن و ماسه متخلف در یزد پلمب شدند
  • پلمب دو واحد شن و ماسه در یزد
  • یکی از اصلی ترین ارکان های مقابله با قاچاقچیان حیات‌وحش دادن آموزش است
  • رئیس سازمان حفاظت از محیط زیست: 50 درصد تالاب هامون آبگیری شده است
  • عوارض آزادراه تهران-شمال در اختیار محیط زیست
  • نویسنده «نون‌خ‌۵» تحقیقات جدی درباره محیط‌زیست و کولبرها انجام داد
  • نویسنده «نون‌خ‌۵» تحقیقات جدی درباره محیط‌زیست و کولبر‌ها انجام داد
  • پاکسازی سفیدرود از ادوات صید غیرمجاز و برخورد قاطع با متخلفان آغاز شد