Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «پارسینه»
2024-05-04@23:24:48 GMT

رایزنی شهرداری برای ورود موتوربرقی به تهران

تاریخ انتشار: ۲۲ مهر ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۹۶۲۹۸۹۹

رایزنی شهرداری برای ورود موتوربرقی به تهران

 مهدی همتی مقدم، مشاور اقتصادی و سرمایه گذاری معاونت حمل و نقل و ترافیک شهرداری تهران، از رایزنی شهرداری تهران با سازمان برنامه و بودجه کشور برای امضای تفاهم‌نامه‌ای به منظور ورود موتور سیکلت برقی به شهر تهران خبر داد و افزود: به موازات فاز نخست (تولید و ورود ۵۰ دستگاه موتورسیکلت برقی) تفاهم نامه چهارجانبه میان ستاد توسعه فناوری‌های فضایی و حمل‌ونقل پیشرفته معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری، سازمان حمل و نقل و ترافیک شهرداری تهران، شرکت ملی پست جمهوری اسلامی ایران و یکی از شرکت‌های تولید کننده موتورسیکلت برقی، طرح دیگری برای تولید ۱۰۰ هزار دستگاه موتور سیکلت برقی پیش برده می‌شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



او ضمن اشاره به برگزاری جلسه هفته گذشته شهردار تهران با مدیران سازمان برنامه و بودجه، بیان کرد: طبق این جلسه مقرر شد که در صورت اعلام آمادگی شرکتی برای تولید انبوه باطری موتورسیکلت برقی، سازمان برنامه و بودجه کشور منابع لازم جهت پیش خرید باطری و موتور برقی را اختصاص دهد.

 به گفته همتی مقدم؛ سازمان برنامه و بودجه کشور اعلام آمادگی کرده که با همکاری شهرداری تهران، از منابع مالی خود چنین هزینه‌ای را انجام دهد.

او با بیان اینکه پس از پایان جلسه مقرر شد که کارگروهی با حضور سازمان برنامه و بودجه، شهرداری تهران، وزارت نیرو، تولید کننده باطری موتورسیکلت و پژوهشگاه نیرو تشکیل شود، افزود: شهرداری تهران باید مکان‌یابی و ایجاد جایگاه شارژ باطری موتور سیکلت را انجام دهد، وزات نیرو برق را تأمین کند، پژوهشگاه نیرو نیز در یافتن تولید کننده باطری همکاری کند.

مشاور اقتصادی و سرمایه گذاری معاونت حمل و نقل و ترافیک شهرداری تهران با تأکید براینکه تا پایان سال در فاز پایلوت، تعدادی موتور برقی وارد شهر تهران خواهد شد، افزود: درحال حاضر یک موتور برقی حدود ۴۰ میلیون تومان قیمت دارد. دولت باید تسهیلاتی دراین‌باره به شهروندان ارائه دهد تا آن‌ها هم نسبت به خرید موتور برقی تمایل نشان دهند. البته این درحالی است که توسعه زیرساخت‌ها اعم از جایگاه شارژ باطری به سهولت در دسترس شهروندان باشد.

منبع: پارسینه

کلیدواژه: موتور برقی شهردای تهران پارسی خبر

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.parsine.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «پارسینه» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۶۲۹۸۹۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

زاکانی: تخصیص ارز تاکسی‌های برقی تهران تامین شده است

شهردار تهران گفت: در حال حاضر بالغ بر ۲۰۰۰ خودرو برقی آماده بوده و تخصیص ارز برای واردات خودرو‌ها با کمک بانک مرکزی صورت گرفته است.

به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری دانشجو، استفاده از وسایل نقلیه برقی می‌تواند راهکاری بسیار مؤثر در مسیر رفع و کاهش چالش‌های حیاتی و دارای مزایای زیست محیطی، کاهش وابستگی به سوخت‌های تجدیدناپذیر فسیلی و بهبود کیفیت هوا باشند. از این رو تغییر سبک حمل و نقل از سنتی بنزینی به برقی اهمیت ویژه‌ای‌دارد. در این راستا شهرداری تهران برقی‌سازی ناوگان حمل و نقل عمومی را دنبال می‌کند.

علیرضا زاکانی شهردار تهران پیرامون آخرین وضعیت تاکسی‌های برقی اظهار کرد: تاکسی‌های برقی شامل دو دسته خودمالکی و شرکت مالکی می‌شوند. رانندگان تاکسی در بخش شرکت مالکی، سهامدار آن شرکت خواهند شد.

وی افزود: تعدادی خودرو توسط خودروسازان وارد شده است و در بخش خودمالکی قرارداد‌ها در حال بسته شدن است، به زودی واگذاری خودرو به مالکین صورت خواهد گرفت.

زاکانی ادامه داد: در حال حاضر بالغ بر ۲۰۰۰ خودرو برقی آماده بوده و تخصیص ارز برای واردات خودرو‌ها با کمک بانک مرکزی صورت گرفته است.

گفتنی است یکی از نکات حائز اهمیت برای رانندگان تاکسی، قیمت خودرو‌های برقی است که نیازمند ارائه تسهیلات ویژه است. به گفته شهرداری تهران قیمت این خودرو‌ها قابل رقابت با خودرو‌های بنزینی خواهد بود.

علاوه بر این شهرداری تهران برای راه‌اندازی ایستگاه‌های شارژ این خودرو‌ها پیش از این ۴۰۰۰ نقطه را در سطح شهر تهران در ۲۲ منطقه شناسایی کرده است و بنا دارد تا پایان سال ۱۴۰۳ تعداد ایستگاه‌های اعلامی را احداث و مجهز کند.

دیگر خبرها

  • زاکانی: تخصیص ارز تاکسی‌های برقی تهران تامین شده است
  • شهرداری تهران هیچ قصدی برای باشگاه‌داری ندارد
  • اولین موتور سیکلت CNG جهان رونمایی می‌شود
  • شهرداری تهران هیچ قصد و برنامه‌ای برای باشگاه‌داری ندارد
  • سهم ۱۷.۸ درصدی هزینه‌های جاری در بودجه شهرداری قم
  • ساماندهی کودکان گل فروش اطراف بهشت زهرا / فعالیت پیک موتوری برقی در بازار تهران
  • ساماندهی کودکان گل فروش اطراف بهشت زهرا (س) / فعالیت پیک موتوری برقی در بازار تهران
  • مافیا از هر اتوبوس داخلی چند هزار یورو به جیب می‌زند!  | «یک فرد خاص مانع ورود اتوبوس برقی به ایران شده ...»
  • ۵۰ همت فرصت سرمایه‌گذاری در قم شناسایی شد
  • استقبال مشهدی‌ها از واگذاری موتور سیلکت‌های برقی