Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار حوزه فناوری گروه علمی پزشكی باشگاه خبرنگاران جوان،  یکی از شرکت‌های دانش بنیان موفق به تولید کولر پلیمری هوشمند برای اولین بار در کشور شده است که در مصرف آب و برق صرفه جویی می‌کند. یکی از مهم‌ترین ویژگی‌های این کولر این است که موتور آن در داخل تولید شده است و برای کاهش مصرف برق، تسمه داخل کولر حذف شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

علیرضا پورگمرکی مدیر عامل این شرکت دانش بنیان درباره محصول تولیدی شرکت گفت: محصولات و خدمات شرکت ما مرتبط با حوزه تولید سیستم‌های گرمایشی و سرمایشی با استفاده از موتور‌های پربازده BLDC است. محصولاتی که کمک خوبی به بازگشت سرمایه به کشور کرده است.

به گفته او، تولید موتور‌های پربازده BLDC برای نخستین بار در ایران تولید شده است. این کار از ورود این نوع موتور‌ها به کشور جلوگیری و ارزبری را کاهش داده است.

بیشتر بخوانید: ساخت نانوحسگری که در مدت یک دقیقه ویروس کرونا را تشخیص می‌دهد

پورگمرکی اظهار کرد: استفاده از فن‌ها و کولر‌های پلمیری هوشمند باعث کاهش ۵۰ درصدی مصرف برق و ۳۰ درصدی آب در کشور می‌شود. همچنین کولر‌های تولیدی این شرکت دانش‌بنیان نسبت به کولر‌های مشابه در دنیا میزان خنکی بیشتری دارد، چون بدنه این کولر‌ها از پلیمر ساخته شده است.

این فعال دانش‌بنیان با اشاره به مطلب فوق، بیان کرد: بدنه این کولر‌ها گرمای آفتاب را به خود جذب نمی‌کند و همین موضوع سبب می‌شود تا کولر خنکی بیشتری داشته باشد، اما کولر‌های قدیمی به دلیل آنکه گرمای آفتاب را به خود جذب می‌کردند، سرمایی مناسبی را تولید نمی‌کرد و همین امر موجب می‌شد که آب و برق بسیاری هدر برود.

او ادامه داد: پوشال‌هایی که در کولر‌های آبی قدیم به کار می‌رفتند گرد و غبار زیادی را به خود جذب می‌کردند و این یعنی ورود آلودگی به خانه‌ها. اما در این کولر‌های هوشمند، پلیمر جایگزین پوشال شده است که این پلیمر‌ها مانع ورود آلودگی به خانه‌ها می‌شوند.

این شرکت دانش بنیان با بهره گیری از ۱۹ متخصص ایرانی و با کمک معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری توانسته کولر‌های تولیدی خود را به کشور عراق صادر کند و در آینده‌ای نزدیک هم برنامه‌ای برای صادرات محصولات خود به کشور‌های افغانستان، پاکستان و دیگر کشور‌های منطقه دارد.

انتهای پیام/

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: دانش بنیان هوشمندسازی دانش بنیان کولر ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۸۴۱۱۶۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

رشد ۳ برابری تعداد شرکت‌های دانش‌بنیان صنعتی در همدان

ایسنا/همدان مدیرکل صنعت، معدن و تجارت استان همدان از رشد سه برابری تعداد شرکت‌های دانش‌بنیان صنعتی در این استان و قابلیت سرمایه‌گذاری بالای آن خبر داد.

احمد شانیان در دیدار با مدیران شرکت‌های وزارت دفاع در همدان، اظهار کرد: تویسرکان قطب تولید دارو در غرب کشور است و با توجه به ظرفیت استان در تولید گیاهان دارویی می‌توان برای توسعه این محصولات، پروژه‌ای را در عرصه دارو راه‌اندازی کرد.

وی با اشاره به مزایا و ظرفیت‌های استان در عرصه شرکت‌های دانش‌بنیان، تولید دارو و لاستیک، بیان کرد: با حمایت دولت و با تدابیر استاندار شاهد تحول و توسعه در بخش تولید و تجارت استان هستیم. اکنون صنعت استان همدان ۲۲ درصد رشد داشته است.

مدیرکل صمت استان همدان با اشاره به وضعیت ذخایر لیتیوم کشف‌شده در این منطقه، گفت: دو گواهی کشف در همدان صادر شده و صدور پروانه بهره‌برداری از آنها در حال پیگیری است.

به گزارش ایسنا به نقل از روابط عمومی اداره‌ کل صمت استان، نیروگاه‌های خورشیدی و توسعه تولید انرژی‌های تجدیدپذیر، گیاهان دارویی و استخراج ماده مؤثره و تبدیل ظرفیت‌های شاخص معدنی و صنعتی استان به ثروت و سرمایه‌گذاری شرکت‌های زیرمجموعه وزارت دفاع در استان همدان از دیگر مواردی بود که در این‌ نشست مورد بحث و بررسی قرار گرفت.

انتهای پیام 

دیگر خبرها

  • مصرف کولر‌ها در ایران معادل مصرف برق یک کشور ۱۲۰ میلیون نفری است
  • سوسیس و کالباس با گوشت ماهی هم به بازار آمد
  • فرصت‌ صادرات برق به اروپا در شرکت‌های دانش‌بنیان‌
  • تجهیز صنایع کشور با ربات‌های مجهز به هوش مصنوعی
  • رشد ۳ برابری تعداد شرکت‌های دانش‌بنیان صنعتی در همدان
  • تولید انبوه محصولات دانش‌بنیانی مورد حمایت وزارتخانه‌ها قرار گیرد
  • حضور دانش‌بنیان‌های ایرانی در اوگاندا برای توسعه ICT
  • تپش دانش بومی در قلب خودروی ایرانی
  • باید از ظرفیت شرکت‌های دانش‌بنیان در راستای ارتقای ارزش افزوده و جلوگیری از خام‌فروشی استفاده شود
  • رفع مشکل صادرات با تولید آفت‌کش زیست‌سازگار