Web Analytics Made Easy - Statcounter

  مهدی دادفر دبیر انجمن واردکنندگان در پاسخ به این پرسش که چقدر عدم دسترسی به کامیون می‌تواند پاسخ قانع کننده‌ای برای عدم ترخیص این خودرو‌ها در مهلت قانونی باشد، به خبرنگار تابناک اقتصادی گفت: این خودرو‌ها اصلا خودروی حملی نبوده است و نبود کامیون برای ترخیص بی معناست.

به گزارش تابناک اقتصادی، دولت در مورخه ۱۶ دی ماه سال گذشته مجوز ترخیص ۱۳ هزار خودروی دپو شده در گمرک را برای چهار ماه صادر کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

به دلیل عدم هماهنگی‌های لازم بین دستگاه‌ها در مدت چهار ماه کمتر از هزار دستگاه خودرو از گمرک خارج شدند و به همین علت دولت دو ماه دیگر این مهلت را تمدید کرد. در مهلت دو ماهه دوم نیز طبق آمار ارائه شده ۶۷۰۰ دستگاه خودرو از گمرک ترخیص شدند. در مجموع حداکثر ۸ هزار خودرو در شش ماه مهلت برای ترخیص خودرو‌ها از گمرک توانستند مجوز ورود به کشور را بگیرند و حدود ۵ هزار دستگاه خودرو در گمرکات باقی ماند.

در چند روز اخیر وزارت صمت مجوز خروج ۱۰۴۸ خودروی دیگر از گمرکات کشور را صادر کرد که  آمار‌ها نشان می‌دهد حدود هزار دستگاه خودرو از این ۱۰۴۸ خودرو ترخیص شده متعلق به شرکت کرمان موتور بوده و سایر خودرو‌ها نیز متعلق به چهار شخص حقیقی می‌باشد.

نکته جالب این بود که دستور ترخیص این خودرو‌ها توسط وزارت صمت صادر شده بود و این در حالی بود که دولت هیچ مصوبه تازه‌ای برای ترخیص خودرو‌های دپو شده در گمرک نداشت. به همین خاطر مهدی دادفر دبیر انجمن واردکنندگان خودرو طی مصاحبه‌ای اعلام کرد که با توجه به اینکه دولت هیچ مصوبه‌ای در این خصوص نداشته و موضوع ترخیص خودرو‌های وارداتی نیز با ابهامات زیادی مواجه است، روز دوشنبه (مورخه ۱۳ آبان ۱۳۹۸) انجمن واردکنندگان خودرو در نامه‌ای به سازمان بازرسی کل کشور، موضوع را مطرح کرده و خواستار ورود نهاد‌های نظارتی به این حوزه شد و بر این اساس، از روز سه شنبه (مورخه ۱۴ آبان ۱۳۹۸) نهاد‌های نظارتی به این پرونده ورود کرده و سازمان بازرسی کشور نیز آن را در دست پیگیری دارد.

ترخیص ۱۰۴۸ خودرو از ۵ هزار خودروی باقیمانده در گمرک که هزار دستگاه آن نیز متعلق به شرکت خاصی بوده است، این پرسش را ایجاد کرد که چرا این خودرو‌ها یک شبه اجازه ترخیص پیدا کردند؟

حسین مدرس خیابانی قائم مقام وزیر صنعت در امور بازرگانی طی مصاحبه‌ای در پاسخ به این پرسش گفت: این خودرو‌ها در مهلت قانونی تعیین شده در مصوبه دولت برای ترخیص تشریفات گمرکی را طی کرده و حقوق گمرکی آن‌ها پرداخت شده است.

وی در پاسخ به این پرسش که اگر مدارک این خودرو‌ها برای ترخیص مشکلی نداشت چرا در مهلت قانونی و شش ماهه دولت برای ترخیص، از گمرک خارج نشدند، گفت: این موضوع مربوط به گمرک می‌شود و گمرک باید پاسخگو باشد،  اما در رابطه با عدم خروج این خودرو از گمرکات کشور در مهلت قانونی به من گفته‌اند که در زمان یاد شده کامیون و وسیله نقلیه برای خروج و انتقال خودرو‌ها پیدا نشده بنابراین خروج خودرو‌ها از گمرکات به تعویق افتاده است! مدرس خیابانی در پاسخ به این سوال که این پاسخ کمی عجیب نیست، گفت: بله این پاسخ برای من هم جالب است.

مهدی دادفر دبیر انجمن واردکنندگان در پاسخ به این پرسش که چقدر عدم دسترسی به کامیون می‌تواند پاسخ قانع کننده‌ای برای عدم ترخیص این خودرو‌ها در مهلت قانونی باشد، به خبرنگار تابناک اقتصادی گفت: این خودرو‌ها اصلا خودروی حملی نبوده است و نبود کامیون برای ترخیص بی معناست. وی افزود: این خودرو‌ها در انبار این گروه خودروسازی در گمرک بوده است و علت عدم ترخیص آن‌ها تمام شدن مهلت مصوبه هیات دولت برای ترخیص بوده است.

مهدی دادفر ادامه داد: استدلال نبود کامیون برای ترخیص این ۱۰۴۸ خودرو در مهلت قانونی دولت، این پرسش را مطرح می‌کند که آیا هر واردکننده‌ای که هم اکنون خودروهایش در گمرک دپو شده است می‌تواند با تهیه کامیون، خودرو‌های خود را از گمرک ترخیص کند؟

وی افزود: اگر فرض بگیریم که مشکل عدم ترخیص این خودرو‌ها از گمرک عدم دسترسی به کامیون بوده باشد، حالا باید از دولت این پرسش را پرسیدکه وقتی برای ترخیص ۱۰۴۸ خودرو کامیون وجود نداشته است چگونه باید واردکنندگان در مهلت دو ماهه‌ای که دولت داده بود برای ترخیص ۱۲ هزار خودرو کامیون جور می‌کردند؟

منبع: تابناک

کلیدواژه: سانتریفیوژ IR 6 مهدی خدابخشی گام چهارم فردو علی مطهری چند همسری کاظم جلالی مارک ویلموتس کردستان سوریه کرمان موتور سازمان بازرسی نهادهای نظارتی واردکنندگان خودرو سانتریفیوژ IR 6 مهدی خدابخشی گام چهارم فردو علی مطهری چند همسری کاظم جلالی مارک ویلموتس کردستان سوریه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tabnak.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تابناک» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۷۰۵۴۳۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۳۰۰۰کیلوگرم چوب قاچاق از یک کامیون در یاسوج کشف شد

به گزارش خبرنگار مهر، حمزه لقمانی ظهر پنجشنبه در گفتگو با خبرنگاران افزود: مأموران منابع طبیعی و آبخیزداری با کشف هیزم قاچاق از یک کامیون، پرونده این تخلف را برای رسیدگی به تعزیرات حکومتی ارسال کردند.

وی بیان داشت: این میزان هیزم به ارزش ۹ میلیارد و ۶۶۰ میلیون ریال در شعبه سوم بدوی ویژه رسیدگی به تخلفات قاچاق کالا و ارز یاسوج رسیدگی شد.

لقمانی تصریح کرد: شعبه پس از بررسی مدارک موجود در پرونده به دلیل ارائه نشدن مدارک قانونی تخلف انتسابی را محرز اعلام و هیزم کشف شده، توقیف و متهم به پرداخت ۱۹ میلیارد و ۳۲۰ میلیون ریال جریمه نقدی محکوم شد.

کد خبر 6095056

دیگر خبرها

  • (تصاویر) عجیب‌ترین خودرو‌های رزمی دوران جنگ جهانی دوم
  • احداث تیرپارک کامیون‌ های ترانزیتی در آستارا نیاز اصلی مرز زمینی شمال کشور
  • تمرکز بر توسعه سبد سوختی کشور با تکیه بر افزایش مصرف CNG و LPG ضروری است
  • احداث تیرپارک کامیون‌های ترانزیتی در آستارا نیاز اصلی مرز زمینی شمال کشور
  • تشکیل ۱۰ پرونده برای واحد صنفی متخلف در زاهدان
  • بررسی تعارض منافع شرکت تعاونی کارکنان بنادر و گمرکات در ارائه برخی خدمات
  • ایجاد لاین اختصاصی برای تانکر‌های ترانزیتی سوخت در مرز پرویزخان
  • فیلم| کشف مواد مخدر از زیر شاسی یک کامیون خروجی توسط ماموران گمرک بازرگان!
  • ۳۰۰۰کیلوگرم چوب قاچاق از یک کامیون در یاسوج کشف شد
  • تپش دانش بومی در قلب خودروی ایرانی