Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری برنا؛پیمان سنندجی، در حاشیه این مراسم رونمایی از اتوبوس‌های دوکابین بازسازی شده، با بیان اینکه با توجه به شرایط موجود در کشور، چندین سال است که واردات اتوبوس انجام نشده و این یکی از بزرگ‌ترین معضلات شهر تهران است، تصریح کرد: درحال حاضر به 3 هزار دستگاه اتوبوس برای آرامش و آسایش بیشتر در جابجایی شهروندان نیاز داریم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی در مورد بازسازی اتوبوس‌های فرسوده، اظهار داشت: پس از بررسی‌های لازم تصمیم بر این شد که اتوبوس‌های فرسوده شرکت واحد بر اساس اصول و آخرین تکنولوژی‌ها، بازسازی شوند. خوشبختانه همکاران در شرکت واحد، شرکت‌های خدمات پس از فروش و تمام عواملی که در حوزه فنی در حال فعالیت هستند موفق به انجام این اقدام شدند.

به گفته سنندجی؛ بازسازی اتوبوس‌های فرسوده مشابه رونق اقتصادی و تولید است؛ این اقدام باتوجه به شرایط تحریم می‌تواند راهگشا باشد.

مدیرعامل شرکت واحد اتوبوسرانی تهران بیان کرد: در قالب نوسازی، تمام قطعات اتوبوس مورد بازدید قرار می‌گیرند و اگر نیاز به تعمیر موتور، تعمیر گیربکس، تریم داخلی و صندلی‌ها، صندلی راننده، ترمزها و ... باشد، تعمیر و بازسازی اتوبوس صورت می‌گیرد. یک اتوبوس ممکن است تنها نیاز به بازسازی موتور داشته باشد و یا شامل همه موارد تعمیرات شود.

وی با اعلام اینکه امروز 15 دستگاه اتوبوس بازسازی شده وارد خطوط مختلف می‌شوند، گفت: تقریباً همه اجزا و قطعات اتوبوس مورد بازسازی قرار گرفته است. برنامه ریزی شده که این بازسازی تا پایان سال ادامه پیدا کند.

سنندجی در مورد وضعیت آلایندگی این اتوبوس‌ها توضیح داد: تعدادی از اتوبوس‌های شرکت واحد دارای استاندارد یورو 4 هستند. اتوبوس‌های استاندارد یورو 4 دارای قطعه‌ای به نام SCR هستند که با اَدبلوی اصافه شده به سیستم سوخت می‌توانند در کاهش آلاینده‌ موثر باشند. این اتوبوس‌ها در خط 5 بی‌آر‌تی مشغول به کار هستند. اتوبوس‌های یورو 3 هم جزو اتوبوس‌های مطلوب ما است. روی بخشی از این اتوبوس‌ها در گذشته فیلتر DPF نصب سده است.

وی تاکید کرد: اتوبوس‌های یورو 4 و یورو 6 به بعد که سیستم‌های DPF را در موتور دارند، به صورت ذاتی در هنگام حرکت دودی از آن‌ها مشاهده می‌شود. این دود به معنای دودزایی نیست چون میزان کدری یا میزان خروجی دوده در طول دوره مدنظر قرار گرفته می‌شود.

مدیرعامل شرکت واحد اتوبوسرانی تهران با بیان اینکه متوسط سن اتوبوس‌های بازسازی شده 9 سال است، تصریح کرد: به شهروندان قول داده شده که در سال جاری، 150 دستگاه اتوبوس بازسازی شود.

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: اتوبوس خدمات پس از فروش شهر تهران واردات یورو

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۳۶۴۵۴۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اعلام آمادگی چمران برای خرید اتوبوس های برقی شهر بجنورد

مهدی چمران ۱۳ اردیبهشت ماه در نشست خود با اعضای جامعه بسیج مهندسین خراسان شمالی که با حضور اعضای شورای شهر و شهردار بجنورد برگزار شد، اظهار کرد: اگر شهر و شهرداری بجنورد به این نتیجه برسد که ه اتوبوس‌های برنامه نیاز دارند از ظرفیت‌های موجود برای تهیه این اتوبوس‌ها و بهره‌مندی مردم بجنورد از آن‌ها استفاده می‌کنیم. وی تاکید کرد: این موضوع باید مطالعه و مورد بررسی قرار گیرد که آیا وجود اتوبوس‌های برقی در شهر بجنورد می‌تواند در موضوعات مختلف موثر واقع شود یا خیر. وی بیان کرد: اتوبوس‌های برقی نیازمند نگهداری‌های خاص است که حدوداً یک و نیم برابر هزینه نگهداری بیشتری خواهد داشت اما ز سوی دیگر هیچگونه آلودگی تولید نمی‌کند. چمران گفت: با تحقیقات انجام‌شده به این نتیجه رسیدیم که ۲ هزار دستگاه از این اتوبوس ها را برای کلانشهر تهران سفارش دادیم و حدود ۵۰۰ دستگاه نیز توسط شرکت مپنا در داخل کشور تولید و بخشی از ان‌ها امسال تحویل می شود. به گفته وی، از آنجایی که امکان ساخت این اتوبوس های برقی در کشور وجود دارد، می‌توان برای بجنورد از این ظرفیت بهره گرفت. رئیس شورای اسلامی شهر تهران گفت: در حال حاضر در شهر تهران به ۹ هزار و تا پایان سال ۱۴۰۴ به ۱۱ هزار اتوبوس نیاز داریم. وی به معماری شهری نیز اشاره کرد و افزود: در تلاش هستیم تا ممنوعیت‌هایی را برای استفاده از معماری وارداتی و همچنین نماهای آتش‌زا ایجاد کنیم که این موضوع می‌تواند در بجنورد و سایر شهرهای کشور مورد توجه قرار گیرد. / خراسان شمالی _خبرنگار جام جم _اسدالله ابراهیمی

دیگر خبرها

  • آب شرب ۲۵ هزار نفر در بهمئی پایدار شد
  • فعالیت بیش از ۲ هزار دستگاه اتوبوس بخش خصوصی در تهران
  • مافیا از هر اتوبوس داخلی چند هزار یورو به جیب می‌زند!  | «یک فرد خاص مانع ورود اتوبوس برقی به ایران شده ...»
  • لزوم ورود دستگاه قضایی به خریدهای خارجی زاکانی
  • بازسازی خانه‌های ویران شده در غزه ممکن است ۸۰ سال طول بکشد
  • مشهد با کمبود ۱۰۰۰ دستگاه اتوبوس مواجه است
  • واردات ۲ هزار اتوبوس برقی برای تهران در دست اقدام است
  • کلانشهر تهران ۱۱ هزار دستگاه اتوبوس برقی نیاز دارد
  • اعلام آمادگی چمران برای خرید اتوبوس های برقی شهر بجنورد
  • مهر تأیید وزارت کشور بر قانونی بودن ورود واگن‌های چینی